Polední menu
Pondělí 17.2. | ||
---|---|---|
Polévka | Zeleninová *1A,7,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
1) | 150g Zeleninové řízečky s vařenými bramborami, kompot *1A,3,7,9 | 135 Kč |
2) | 130g Kuřecí prsa ve schwarzwaldské šunce s dušenou rýží *1A,3,7 | 140 Kč |
Úterý 18.2. | ||
Polévka | Vločková *1D,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
1) | 130g Vepřová pečeně na zelenině s dušenou rýží *1A,7,9 | 135 Kč |
2) | 130g Mořská štika na másle s bramborovou kaší *4,7 | 140 Kč |
Středa 19.2. | ||
Polévka | Dýňový krém s krutony *1A,3,7 (k menu zdarma) | 30 Kč |
1) | 1ks Grilovaná klobáska s mexickými fazolemi a s chlebem *1A,3,7 | 135 Kč |
2) | 130g Kuřecí prsní plátek s pikantní medovou omáčkou a s jasmínovou rýží *1A,7 | 140 Kč |
Čtvrtek 20.2. | ||
Polévka | Vývar s kapáním a zeleninou *1A,3,7,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
1) | 150g Holandský řízek s bramborovou kaší, okurek *1A,3,7 | 135 Kč |
2) | 220g Domácí Pizza se šunkou s klobáskou a slaninou *1,3,7 | 140 Kč |
Pátek 21.2. | ||
Polévka | Mrkvový krém *1A,7,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
1) | 120g Sýrová variace s vařenými bramborami, tatarka *1A,3,7 | 135 Kč |
2) | 130g Marinovaná kuřecí prsa s tříbarevnou rýží, kompot *1A,6,7 | 140 Kč |
Sobota 22.2. | ||
Polévka | Hovězí vývar s masem a nudlemi *1A,3,7,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
Valašská kyselice *1A,7,9 | 45 Kč | |
1) | 130g Smažení kuřecí rarášci s vařenými bramborami, zeleninový salát *1A 3,7 | 150 Kč |
2) | 130g Hovězí na houbách s těstovinami *1A,3,7 | 160 Kč |
Neděle 23.2. | ||
Polévka | Hovězí vývar s masem a nudlemi *1A,3,7,9 (k menu zdarma) | 30 Kč |
Valašská kyselice *1A,7,9 | 45 Kč | |
1) | 130g Kuřecí prsa s bylinkovou krustou se steakovými hranolky *1A,7 | 150 Kč |
2) | 130g Přírodní vepřová kotleta a bramborové špecle *1A,3 | 160 Kč |
Polední menu vydáváme v době od 11.00 hod. do 14.00 hod. případně do vyprodání ● polévka k menu do vyprodání zásob ● polévku lze zakoupit
i samostatně za zmíněnou cenu ● váha masa je uvedena v syrovém stavu ● pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě ● změna menu vyhrazena
*SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ dle směrnice 1169/11 EU:
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich; 2 - korýši a výrobky z nich; 3 - vejce a výrobky z nich; 4 - ryby a výrobky z nich; 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich; 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich; 7 - mléko a výrobky z něj; 8 - skořápkové plody a výrobky z nich; 9 - celer a výrobky z něj; 10 - hořčice a výrobky z ní; 11 - sezamová semena (seznam) a výrobky z nich; 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2; 13 - vlčí bob a výrobky z něj; 14 - měkkýši a výrobky z nich.